Activiteiten

LONGEERHULP

Updates van nieuwe en bestaande activiteiten kunt u hier vinden.

Wil je in de winter ook je paard in goed conditie houden en de spieren op de juiste manier trainen, dan kun je kiezen voor longeren met de longeerhulp (zie afbeelding hiernaast). Dit is een makkelijke manier om je paard ontspannen over de rug te trainen.

Ik geef les om je op weg te helpen.  Een les kost 20 euro.

Ik heb ook de Longeerhulp  te koop voor 22 euro.

Longeren

 

 

 

 

 

 

Workshop Sportmassage voor paarden.

Het paardenlichaam, hoe werken spieren, waar zitten de spieren allemaal, hoe herken je spierproblemen, hoe kun je spieren trainen. Dit is de theorie. We gaan ook met de praktijk aan de slag, paarden voelen en bekijken.

Geef je op. Ik kan bij u op stal komen, met minimaal 6 personen gaan we een datum plannen.       Van 19 uur tot ongeveer 21.30 uur. Kosten 15 euro pp.

 

Cursus. Je eigen paard masseren.

Dagcursus. Je eigen paard masseren. Net als bij de workshop is er een theoriegedeelte en daarna met je eigen paard aan de slag. Voor meer info kan je mij een mailtje sturen. Minimaal 3 personen. Kosten zijn incl. koffie-thee-lunch en  hooi voor je paard 85 euro pp.

 

Begeleiding

Heb je begeleiding nodig met je paard, loop je vast in de training en is je paard niet lekker los in zijn lijf?! Ik geef naast de massage van je paard ook trainingen, advies met rijden en longeren.

Kosten voor begeleiding is 20 euro.